Sider

Sushi på den nemme måde

- Værsgo så er der serveret!

Det at man kan lide at rejse rundt, gør det så meget nemmer at smage på forskellige madretter. En fredag aften skulle havet været en til pyjamesaften, men det måtte vi sige farvel til. Da man ikke bare sådan kan tage til Japan på et split sekund, tog  vi i stedet for Japan til Danmark. Seks unge og friske piger besluttede sig for at lave sushi helt fra bunden af. Én af os abejder i en fiskehandler, hvilket gjorde sushiarrangementet billigere, da hun kunne få den friske fisk på halv pris. Så husk at udnytte sine gode kontakter med omhu.

Det betaler sig faktisk at lave sushi helt fra bunden af, da det er økonomisk billigere, og så er det også geveldigt hyggeligt især, når man gør det med nogen, som har madefferinger. Det skal man også huske når man laver sushi, sushi er en kunst i sig selv. Ingredienser kan købes i  de fleste supermarkeder ellers gå til en japansk sushibutik. På billederne kan I se at Vi fik både lavet nigiri med  laks, tun, og rejer og makkiruller med  noritang, og  grønstager som agurker, gullerøder og avocado, som tilbehør fik japansk tangsalat og soya .  

Jeg må selv indrømmer at makiruller en fornøjelse både for synet og ganen. Faktisk syntes jeg ikke at det svært at lave sushi, men husk at grødrisen må gerne være klisteret, da nogen mener at det må den ikke. Til maki rullen skel der bruges en rullemåtte, som kan købes  mange supermarkeder, som gør det nemmer at få maki rullen til at holde sammen.

At lave sushi fra bunden af med ens vennekreds, er en sushi-oplevelse på et højere niveavu! Gå ind på denne hjemmeside, da de har nogen gode og vilde opskifter til dem der tør at kaste sig ud det! http://www.sushiopskrifter.dk/





2 kommentarer:

  1. Ej omg, hvor ser/lyder det bare lækkert. Det skal jeg også ha' prøvet med mine venner engang.

    www.leilaswonderland.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Lyder virkeligt lækkert!
    Super fed blog!

    Håber du vil kigge forbi:
    justasusual.blogspot.com

    //Hanne

    SvarSlet